Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 2. listopadu 2020

V souladu s Usnesením vlády ČR ze dne 30. října 2020 č. 1112 bude provoz součástí školy od 2. listopadu 2020 následující:

Základní škola:
Dle odstavce 4. Usnesení vlády ČR se zakazuje osobní přítomnost žáků v základním vzdělávání, žáci základní školy přechází na distanční výuku. Bližší informace budou zákonným zástupcům a žákům předány prostřednictvím systému Bakaláři.

Školní družina:
Dle odstavce 6. Usnesení vlády ČR se zakazuje osobní přítomnost žáků ve školních družinách, družina nebude v provozu.

Školní jídelna:
Žáci, kteří se povinně vzdělávají distančním způsobem, mají nárok na „dotovaný“ oběd. Školní jídelna bude v provozu v době od 11,20 do 14,00. Po dobu mimořádného opatření však bude  nabízeno každý den jen jedno hlavní jídlo a budou platit omezení vyplývající z Usnesení vlády. Především se jedná o rozestupy 1, 5 metru mezi jednotlivými stoly, maximální počet osob u jednoho stolu je omezen na 4 osoby a současně nemůže být ve školní jídelně více osob, než je míst k sezení (jinými slovy není možné, aby čekali žáci v řadě v jídelně na to, dokud se neuvolní místo u stolu). Je také zakázáno odebírat stravu do jídlonosičů. Stravování se nesmí účastnit osobně ten strávník, kterému byla nařízena karanténa či byl vyhodnocen jako rizikový a byl umístěn do izolace. Vstup a odchod ze školní jídelny pouze s rouškou a sundat jen při konzumaci obědu

Odborné učiliště:
Dle odstavce 3. Usnesení vlády ČR se zakazuje osobní přítomnost žáků ve středním vzdělávání, žáci odborného učiliště pokračují v distanční výuce.

Internát:
Dle odstavce 7. Usnesení vlády ČR se zakazuje osobní přítomnost žáků ve školských ubytovacích zařízeních, internát není v provozu.

Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 2. listopadu 2020
Přesunout se na začátek