Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 18. listopadu 2020

V souladu s dokumentem Informace k provozu škol a školských zařízení od 18. listopadu 2020 (ke stažení zde) bude provoz součástí školy od 18. listopadu 2020 následující:

Základní škola:
Provoz základní školy bude obnoven v plném rozsahu a vyučování bude probíhat podle platného rozvrhu.

Školní družina:
Provoz školní družiny bude obnoven v plném rozsahu, fungovat bude tedy ranní i odpolední družina.

Školní jídelna:
Provoz školní jídelny nebude časově omezen (11,20 – 14,30hod), přičemž doba 12,30-14,00 je vyhrazena žákům a pedagogům Záklaní školy, kteří se účastní prezenční výuky. Nadále také bude nabízeno každý den jen jedno hlavní jídlo a budou platit omezení vyplývající z Usnesení vlády. Především se jedná o rozestupy 1, 5 metru mezi jednotlivými stoly, maximální počet osob u jednoho stolu je omezen na 4 osoby a současně nemůže být ve školní jídelně více osob, než je míst k sezení (jinými slovy není možné, aby čekali žáci v řadě v jídelně na to, dokud se neuvolní místo u stolu). Stravování se nesmí účastnit osobně ten strávník, kterému byla nařízena karanténa či byl vyhodnocen jako rizikový a byl umístěn do izolace. Vstup a odchod ze školní jídelny pouze s rouškou a sundat jen při konzumaci obědu

Odborné učiliště:
V případě žáků odborného učiliště platí nadále zákaz osobní přítomnosti žáků ve středním vzdělávání, žáci odborného učiliště pokračují v distanční výuce.

Internát:
Také v případě žáků ubytovaných na internátu školy nadále platí zákaz osobní přítomnosti žáků ve školských ubytovacích zařízeních, internát není v provozu.

Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 18. listopadu 2020
Přesunout se na začátek