Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 4. ledna 2021

V souladu s dokumentem Informace k provozu škol a školských zařízení od 27. prosince 2020 do 10. ledna 2021 (ke stažení zde) bude provoz součástí školy od 4. ledna 2021 následující:

Základní škola:
Výuka na základní škole bude probíhat v plném rozsahu podle platného rozvrhu.

Školní družina:
Provoz školní družiny bude probíhat v plném rozsahu, fungovat bude tedy ranní i odpolední družina.

Školní jídelna:
Provoz školní jídelny nebude časově omezen (11,20 – 14,30hod), přičemž doba 12,30-14,00 je vyhrazena žákům a pedagogům Záklaní školy, kteří se účastní prezenční výuky. Nadále také bude nabízeno každý den jen jedno hlavní jídlo a budou platit omezení vyplývající z Usnesení vlády. Především se jedná o rozestupy 1, 5 metru mezi jednotlivými stoly, maximální počet osob u jednoho stolu je omezen na 4 osoby a současně nemůže být ve školní jídelně více osob, než je míst k sezení (jinými slovy není možné, aby čekali žáci v řadě v jídelně na to, dokud se neuvolní místo u stolu), udržování maximálního možného rozestupu mezi žáky z různých tříd, vstup a odchod ze školní jídelny pouze s rouškou a sundat jen při konzumaci obědu

Odborné učiliště:
V případě žáků odborného učiliště platí zákaz osobní přítomnosti žáků ve středním vzdělávání. Žáci odborného učiliště budou vzděláváni v odborných a všeobecněvzdělávacích předmětech i v odborném výcviku distančním – dálkovým způsobem. Upozorňujeme, že zákonem je stanovena povinnost žáků se tímto způsobem vzdělávat a pro omlouvání neúčasti platí stejná pravidla jako pro omlouvání v době běžné výuky. Zároveň připomínáme možnost individuálních konzultací přímo ve škole (platí výjimka osobní přítomnosti). Termíny konzultací si můžete domluvit s jednotlivými vyučujícími prostřednictvím emailu, příp. telefonicky na tel. č.: 573 396 213 nebo 603 559 899. Na uvedených telefonních číslech nebo prostřednictvím emailu zástupce ředitele se na nás můžete obracet také v případě technických problémů (vzhledem k sytému Bakaláři).

Internát:
Také v případě internátu školy platí zákaz osobní přítomnosti žáků ve školských ubytovacích zařízeních, internát není v provozu.

Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 4. ledna 2021
Přesunout se na začátek