Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 1. března 2021

V souladu s usneseními vlády ze dne 26. února 2021 bude provoz součástí školy od 1. března 2021 následující:

Základní škola:
Usnesením vlády ČR č. 200 ze dne 26. února 2021 se zakazuje osobní přítomnost žáků v základním vzdělávání, žáci základní školy přecházejí na distanční výuku. Bližší informace o průběhu distanční výuky a individuálních konzultacích budou zákonným zástupcům a žákům předány prostřednictvím systému Bakaláři. Rodiče, kteří budou žádat v souvislosti s touto situací o ošetřovné, naleznou potřebné informace na https://www.cssz.cz/web/cz/aktualni-informace-k-osetrovnemu. Podle nových pravidel škola nevyplňuje žádné potvrzení.

Školní družina:
Také v případě školní družiny platí zákaz osobní přítomnosti žáků, školní družina není v provozu.

Školní jídelna:
Školní jídelna bude v provozu ve dnech školního vyučování pro žáky, kteří se účastní distanční výuky, a zaměstnance, kteří práci nevykonávají osobně na pracovišti od 12,00 do 13,30hod. Stravu však není možné konzumovat na místě, uvedení žáci a zaměstnanci si ji mohou odebrat pouze výdejním okénkem.

Odborné učiliště:
V případě žáků odborného učiliště platí zákaz osobní přítomnosti žáků ve středním vzdělávání. Žáci odborného učiliště pokračují ve vzděláváni distančním způsobem. Upozorňujeme, že zákonem je stanovena povinnost žáků se tímto způsobem vzdělávat a pro omlouvání neúčasti platí stejná pravidla jako pro omlouvání v době běžné výuky. Nadále také platí možnost individuálních konzultací přímo ve škole (platí výjimka osobní přítomnosti). Termíny konzultací si můžete domluvit s jednotlivými vyučujícími prostřednictvím emailu, příp. telefonicky na tel. č.: 573 396 213 nebo 603 559 899. Na uvedených telefonních číslech nebo prostřednictvím emailu zástupce ředitele se na nás můžete obracet také v případě technických problémů (vzhledem k sytému Bakaláři).

Internát:
Také v případě internátu školy platí nadále zákaz osobní přítomnosti žáků ve školských ubytovacích zařízeních, internát není v provozu.

Informace k provozu školy a školní jídelny v době od 1. března 2021
Přesunout se na začátek